settingsInställningar - Allmänt

Navigera till Inställningarna i menyraden i det avancerade läget genom att klicka på Arkiv -> Inställningar. Här är många enskilda typer av möjliga inställningar samlade.
Utseende
Vissa avvikelser från bilderna nedan kan förekomma beroende på typ av skola.
Beskrivning
Förtydligande för vissa av fälten finns här:
Skolan kan ladda upp tre typer av bilder för programmet. "Print logo" skrivs ut i ett hörn av vissa utskrifter av programmet, t.ex. klasslistor, schemautskrifter och betygsutskrifter. "Logo" är er allmänna logotyp och kan laddas upp ganska högupplöst. Visas i övre vänstra hörnet av programmet och kan med fördel laddas upp med genomskinlig bakgrundsfärg. "Fav Icon" låter er ladda upp en egen webbläsarikon som visas t.ex. i webbläsarfliken eller om man sparar Schoolity som ett bokmärke