info_outlineLogga in med Schoolity

1. Öppna din webbläsare och gå till www.schoolity.se.
  2. Klicka på LOGGA IN uppe i högra hörnet.
  3. Klicka på den gula knappen Nytt lösenord om du inte skapat ett lösenord än, om du vill byta lösenord, eller om du glömt ditt lösenord.
  4. Skriv in den e-postadress som är registrerad hos skolan och klicka NYTT LÖSENORD igen.
  5. En ruta kommer upp som informerar om att ett e-postmeddelande har skickats till den mailadress du angivit. Klicka OK.
  6. Gå till din e-post där du nu bör ha fått ett meddelande från Schoolity som ser ut som nedan. Klicka på länken i mailet.
  7. Skriv önskat lösenord i båda fälten och klicka på NYTT LÖSENORD.
  8. Ditt konto är nu skapat. Nästa gång du ska logga in går du till inloggningssidan och fyller i din e-postadress och ditt lösenord som du skapat. Klicka sedan på knappen Logga in med Schoolity.