info_outlineHantera perioder

Perioder används av lektioner och för att filtrera olika vyer som t.ex frånvaro eller tjänstefördelning
Period vy
Skapa en period
  1. Slå igång schemaläggningsläge
  2. Välj "Ändra"->"Ny..."
  3. Välj period, fyll i namn och tryck på Lägg till
Ändra på ett datum i taget
  1. Klicka på ett datum om du vill aktivera ett datum. Om datumrutan är grön så är den aktiv.
  2. Klicka på ett datum om du vill inaktivera ett datum. Om datumrutan är vit så är den inaktiv.
Ändra flera datum i taget
  1. Drag och släpp med musen över önskade datum
  2. Spara ändringen genom att ändra datum från aktiv / inaktiv genom att klicka på aktivera markerade eller inaktivera markerade